Företagsstäd Norrort

ProStäd erbjuder kontorsstäd, företagsstäd, golvvård och lokalvård till företag, industrier och organisationer i norra Stockholm

ProStäd i Sigtuna

Företagsstäd i Märsta, Norra stockholm och uppsala

ProStäd har i över 20 år levererat professionella städtjänster i Stockholm. Vi erbjuder företagsstädning till små och medelstora företag i Märsta, Norra Stockholm & Uppsala.

Företagsstäd, kontorsstäd, sanering och industristäd

Vi erbjuder alla förekommande tjänster inom städning såsom återkommande företagsstädning, kontorsstädning, sanering och industristädning

Duktiga på golvvård

ProStäd erbjuder allt inom golvvård och golvbehandlingar. Våra duktiga städare har lång erfarenhet inom golvrengöring. Vi utför såväl djupgående rengöring som underhållsstädning av golv. Vi är vana att arbeta med alla typer av golvbeläggningar.

Professionell fönsterputs i Norrort

ProStäd utför professionell fönsterputsning för våra företagskunder. Våra effektiva och noggranna fönsterputsare lämnar alltid ett skinande resultat.

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning!

Kontakta oss

företagsstäd

ProStäd erbjuder sedan 2001 allt inom städning för ditt företag i Norrort/Uppsala. 

Välkommen att kontakta oss för offert!

Kontakta oss

Fönsterputs

ProStäd erbjuder fönsterputsning i Märsta, norra Stockholm och Uppsala. Våra fönsterputsare levererar skinande resultat!

Fönsterputsning

Trädgård

ProStäd erbjuder även trädgårdsservice och trädgårdsskötsel såsom gräsklippning, rensning av rabatter och ogräs i Norrort.

kontakta oss